Werner de Groot

Raadslid – Fractievoorzitter                                     

Naam: Werner de Groot
Geboortejaar: 1965
Woonplaats: Maartensdijk
Professie: Franchisenemer HappyNurse
Nevenfuncties: Lid Europa werkgroep CDA Utrecht

Persoonlijk: Sinds 1970 woonachtig in Maartensdijk, niet geboren wel getogen! Sinds mijn jeugd ben ik actief in vele Maartensdijkse verenigingen en ik voel mijzelf een echte dorper. Om die reden ervaar ik dat leefbaarheid en identiteit van dergelijke gemeenschappen belangrijk zijn en dat daar verstandig mee moet worden omgegaan. Dit is één van de redenen, waarom ik naast het Europa-werk binnen het CDA, dat ik al zo’n 15 jaar doe, ook lokaal erg betrokken wil zijn. Verder ben ik een zeer optimistisch persoon die altijd gelooft in mogelijkheden en nooit in onmogelijkheden, zeker als men bereid is tot het delen van verantwoordelijkheid, want daar zit ‘m vaak “de crux”.

Contact
 grootw@debilt.nl
06-13483168