Martijn Koren

Raadslid                                                        

Naam: Martijn Koren
Geboortejaar: 1976
Woonplaats: De Bilt
Professie: Manager Risicobeheer
Nevenfuncties: Redactielid Paddestoel

Persoonlijk: Geboren en getogen in ‘De Leijen’ in Bilthoven en sinds 2005 wonend in de kern De Bilt. Gehuwd sinds 2012 met Tessa Koren-Huussen en vanaf juni 2013 de trotse ouders van onze zoon Tijs en sinds juni 2015 onze dochter Karlijn!

Na de opleiding Bedrijfseconomie en Bank- & Verzekeringswezen aan de HEAO ben ik gaan werken in de verzekeringswereld. Na de start in de levensverzekeringen ben ik sinds 2010 werkzaam als Manager Risicobeheer bij Alcredis Finance BV. Ik houd mij hier vooral bezig met juridische & financiële risico’s en afwikkeling van bedrijfs- en consumentenfinancieringen/leaseproducten. Ik stel graag orde op zaken en ben oplossingsgericht.

Sinds 2010 ben ik actief voor het CDA, tot 2014 als commissielid en sinds 2014 als Raadslid. Namens het CDA wil ik wat voor de gemeente De Bilt betekenen en helpen besturen. Na o.a. mijn jarenlange ervaring binnen de lokale scouting (Ben Labre) en sportbesturen (SV Irene) en mijn werkervaring vanuit het risicobeheer denk ik iets toe te kunnen voegen en helpen om zaken te optimaliseren. Sleutelwoorden voor mij in de politiek zijn financiën, risico’s, maar ook kansen, langetermijnvisie en vooral eerlijkheid & communicatie. Ik ben een CDA’er, omdat dit past bij mijn persoonlijkheid en de manier hoe ik in het leven sta. Niet alleen voor jezelf zorgen, maar klaarstaan voor anderen. Niet alleen vanuit jezelf bekijken, maar je ook inleven in de ander. Niet alleen aan jezelf spiegelen, maar respect voor alles en iedereen.

Het toverwoord is samen!

Contact
 korenm@debilt.nl
06-53203580