Commissielid                                                                     

Naam: Arjan Muijs
Geboortejaar: 1959
Woonplaats: Hollandsche Rading
Professie: Eigenaar fietsenzaak
Nevenfuncties: –

Persoonlijk: Ik ben een ondernemer in hart en nieren.  Ik heb sinds 40 jaar een eigen fietsenzaak in Hilversum en ik hoop dat nog lang vol te houden. Graag wil ik mij namens het CDA inzetten voor gemeente De Bilt en in het bijzonder mijn woonplaats Hollandsche Rading. Ik ben een pragmaticus, enthousiast en betrokken en hoop aan de gemeentelijke politiek een zodanige invulling te kunnen geven dat mensen zich er in herkennen. Het CDA is voor mij de partij die midden in de samenleving staat, dichtbij de kiezers, niet om ze te vertellen hoe het moet maar vooral om met elkaar te bespreken hoe het kan. In overleg met elkaar nemen we een besluit en voeren die besluiten vervolgens uit. Het werkt volgens mij beter om samen stappen te zetten en regelmatig de koers te checken, dan om jaren te praten over de ideale route en ondertussen stil te blijven staan.

Contact
a.muijs@debilt.nl